Investeren in toerisme

Met obligaties investeren in toerisme en recreatie op het water

Rendement halen uit uw spaargeld door te investeren in toerisme op het water? Dat is mogelijk door te investeren in toerisme en recreatie op het water met de boten van Dutch Holiday Boats. U kunt op een aantal manieren investeren in toerisme. Recreatie op het water is één van de manier om dat op een uitstekende manier te doen. Door te investeren in obligaties van Dutch Holiday Boats kunt u een mooi rendement van 6,4% op jaarbasis behalen. Hieronder vertellen we u meer over investeren in toerisme met Dutch Holiday Boats.

Investeren in obligaties van Dutch Holiday Boats?

Investeren in toerisme is bij Dutch Holiday Boats eenvoudig. Dat doet u door te investeren in onze obligaties voor het financieren van de bouw van een nieuw botenproject van Dutch Holiday Boats. Deze prachtige en unieke boten laten wij bouwen door onze vaste levenrancier Shipcreations. Om het project te kunnen financieren geven wij obligaties uit, zodat u zorgeloos kunt investeren in toerisme op het water. Wij hebben gekozen voor een obligatielening omdat wij onze investeerder met een toevoeging van het hypotheekrecht veel zekerheid kunnen bieden. Het grootste risico bij het investeren in aandelen is het marktrisico door de beweeglijkheid van de markt. De Dutch Holiday Boats Obligaties zijn niet beursgenoteerd en niet beursafhankelijk. Dat maakt ze tot een stabiele investering.

Watertoerisme en vraag naar logiesaccommodaties groeien

Investeren in toerisme en in recreatie op het water is nu zeer aantrekkelijk. Het binnenlandse toerisme groeit zeer snel. En de bijkomende stijgende vraag naar aantrekkelijke logiesaccommodaties geeft de verhuursector voor onze Holiday Boats een grote impuls. Recente statistieken geven aan dat het toerisme in Nederland zich vooral concentreert in Noord-Holland en dat de groei alsmaar toeneemt. De boten van Dutch Holiday Boats komen primair te liggen in de havens van Amsterdam en omgeving. Allemaal A-locaties dus. Daarmee komen we tegemoet aan de stijgende vraag naar bijzondere bestemmingen voor overnachtingen. De Dutch Holiday Boats zijn allemaal uniek, maar de ‘look & feel’ van de boten is juist wel weer identiek.

Kracht van Dutch Holiday Boats

Investeren in toerisme is aantrekkelijker dan ooit. Banken geven geen rente meer op spaartegoeden en de Nederlandse toerismemarkt groeit sterker dan voorheen. De vraag naar goede en betaalbare vakantieaccommodaties op A-locaties neemt toe. Vooral in de populaire stedelijke gebieden in de Randstad. Door overnachtingen op de Dutch Holiday Boats aan te bieden (tegen een prijs die de concurrentie aankan met hotels en andere accommodaties) hebben wij een zeer sterke troef in handen. En dat maakt investeren in recreatie op het water zeer aantrekkelijk.

Waarom investeren in recreatie op het water?

De belangrijkste kenmerken van de Dutch Holiday Boats obligaties die investeren in recreatie aantrekkelijk maken zijn:

   • 6,4% vaste rente per jaar
   • Jaarlijkse rentebetaling
   • Looptijd van maximaal 60 maanden (5 jaar)
   • Nominale waarde per obligatie: € 5.000,-
   • Emissiekosten: 1% per deelname

Jaarlijkse aflossing: maximaal 20%

De rangorde obligatielening is achtergesteld tot de levering van de boot. Hierna krijgen deelnemers aan de betreffende fase het 1e recht van hypotheek.

Holiday boats image

Meer weten? Neem direct contact met ons op

Wilt u meer weten over het behalen van een aantrekkelijk rendement door te investeren in toerisme en water recreatie met de boten van Dutch Holiday Boats? Neem dan snel contact met ons op via 076 205 52 11. U kunt ook een e-mail sturen naar info@dutchholidayboats.nl. U kunt natuurlijk ook het contactformulier op de website invullen.