Beleggen in toerisme

Obligaties voor beleggen in toerisme en recreatie op het water

Heeft u ook graag meer rendement op uw spaargeld? Dat kan door te beleggen in toerisme en recreatie op het water met de boten van Dutch Holiday Boats. Investeren in recreatie op het water is een uitstekende manier om uw spaargeld nuttig te besteden. Beleggen in toerisme op het water kan op een aantal manieren. U kunt bijvoorbeeld een boot kopen voor uw eigen plezier of voor de verhuur. Dat kan een woonark zijn, maar ook een motorjacht om lekker mee te varen. Een andere manier om uw spaargeld te laten renderen is door te beleggen in toerisme en recreatie. Door te beleggen in obligaties van Dutch Holiday Boats kunt u een mooi rendement krijgen: 6,4% op jaarbasis. Hieronder vertellen we u meer over beleggen in toerisme met Dutch Holiday Boats.

Beleggen in obligaties van Dutch Holiday Boats?

Beleggen in toerisme doet u bij Dutch Holiday Boats eenvoudig door te beleggen in onze obligaties voor de financiering van de bouw en de daarbij behorende kosten van een nieuw botenproject van Dutch Holiday Boats. De prachtige en unieke boten voor dit project worden gebouwd door Shipcreations, onze vaste boten leverancier. Voor de financiering geven wij obligaties uit. Wij hebben gekozen voor een obligatielening, omdat wij onze beleggers met een toevoeging van het hypotheekrecht een goede zekerheid kunnen bieden. Het grootste risico bij het beleggen in aandelen is het marktrisico door de beweeglijkheid van de markt. De Dutch Holiday Boats Obligatie is niet beursgenoteerd en niet beursafhankelijk en is daardoor dus stabieler.

Groei in watertoerisme en vraag naar logiesaccommodaties

Beleggen in toerisme en in recreatie op het water is op dit moment zeer aantrekkelijk. Dat komt doordat het toerisme in Nederland enorm snel groeit. Vooral de stijgende vraag naar vriendelijke geprijsde logiesaccommodaties maakt dat we goede mogelijkheden zien in de verhuursector voor onze Holiday Boats. Uit recente statistieken blijkt dat het toerisme zich concentreert in Noord-Holland en dat de groei nog steeds toeneemt. Onze boten komen daarom primair te liggen in de havens van Amsterdam en omgeving. Hierdoor voldoen ze aan de groeiende marktvraag naar bijzondere bestemmingen voor overnachtingen. De Dutch Holiday Boats zijn allemaal uniek, maar de ‘look & feel’ van de boten is juist wel weer identiek.

De kracht van Dutch Holiday Boats

De markt voor beleggen in toerisme is sterker dan voorheen. Steeds meer mensen kiezen voor een verblijf in Nederland tijdens hun vakantie. De vraag naar goede en betaalbare vakantieaccommodaties op A-locaties neemt daardoor toe. Zeker in de populaire stedelijke gebieden in de Randstad. Door overnachtingen op de Holiday Boats aan te bieden hebben wij een zeer sterke troef in handen. En dat maakt beleggen in toerisme nu zeer aantrekkelijk.

Waarom beleggen in toerisme op het water?

De belangrijkste kenmerken van de Dutch Holiday Boats obligaties, die beleggen in recreatie aantrekkelijk maken, zijn:

    • 6,4% vaste rente per jaar
    • Jaarlijkse rentebetaling
    • Looptijd van maximaal 60 maanden (5 jaar)
    • Nominale waarde per obligatie: € 5.000,-
    • Emissiekosten: 1% per deelname

De rangorde obligatielening is achtergesteld tot de levering van de boot. Hierna krijgt u als deelnemer aan de betreffende projectfase het 1e recht van hypotheek.

Holiday boats image

Meer weten? Neem direct contact met ons op

Wilt u meer weten over het behalen van een aantrekkelijk rendement door te beleggen in toerisme en waterrecreatie met de boten van Dutch Holiday Boats? Neem dan contact met ons op via 076 205 52 11. U kunt ook een e-mail sturen naar info@dutchholidayboats.nl. U kunt natuurlijk ook het contactformulier op de website invullen.