Beleggen in boten

Obligaties voor beleggen in motorboten, jachten en zeilboten

Wilt u meer rendement op uw spaargeld generen? Beleggen in boten is een uitstekende manier om uw spaargeld nuttig te besteden. Beleggen in boten kan op allerlei manieren. U kunt een boot kopen voor uw eigen plezier of voor de verhuur. Dat kan een woonboot zijn, maar ook een motorjacht om lekker mee te varen. U kunt ook besluiten om te beleggen in motorboten, jachten en zeilboten voor het behalen van een goed rendement, zeker als u deelneemt in de obligatierekening van Dutch Holiday Boats. Hieronder leest u meer over beleggen in boten bij Dutch Holiday Boats.

Waarom beleggen in obligaties van Dutch Holiday Boats?

Beleggen in boten doet u bij Dutch Holiday Boats door te beleggen in onze obligaties. De uitgifte van de obligaties gebruiken wij voor de financiering van de bouw en de daarbij behorende kosten van de Dutch Holiday Boats. Deze prachtige en unieke boten laten wij bouwen door onze vaste leverancier: Shipcreations. En omdat wij willen uitbreiden geven wij obligaties uit. Wij hebben gekozen voor een obligatielening, omdat wij met een toevoeging van het hypotheekrecht een goede zekerheid aan onze beleggers kunnen bieden. Het grootste risico bij het beleggen in aandelen is het marktrisico, door de beweeglijkheid van de markt. De Dutch Holiday Boats Obligatie is niet beursgenoteerd en niet beursafhankelijk en is daardoor dus stabieler.

Groei in watertoerisme en vraag naar logiesaccommodaties

Door de groei van het toerisme in Nederland, met name van Nederlandse logiesaccommodaties, zien wij mogelijkheden in de verhuursector voor onze Holiday Boats. Uit recente statistieken blijkt dat het toerisme zich concentreert in Noord-Holland en dat de groei nog steeds toeneemt. De boten komen primair te liggen in de havens van Amsterdam en omgeving. Hierdoor voldoen ze aan de groeiende marktvraag naar bijzondere bestemmingen voor overnachtingen. De Dutch Holiday Boats zijn allemaal uniek, maar de ‘look & feel’ van de boten is juist wel weer identiek.

De kracht van Dutch Holiday Boats

De markt voor Holiday Boats is gunstiger dan ooit. Steeds meer mensen kiezen voor een vakantieverblijf in Nederland. Daarnaast is er een immer groeiende vraag naar nieuwe vakantieaccommodaties. Stedelijke gebieden worden steeds populairder als vakantiebestemming, waardoor de vraag naar accommodaties toeneemt. Door het aanbieden van overnachtingen op de Holiday Boats tegen een prijs die kan concurreren met die van hotels en andere accommodaties heeft Dutch Holiday Boats een sterke troef in handen. En dat maakt beleggen in boten zeer aantrekkelijk.

Belangrijkste kenmerken van onze obligaties

De belangrijkste kenmerken van de Dutch Holiday Boats obligaties zijn:

  • 6,4% vaste rente per jaar
  • Jaarlijkse rentebetaling
  • Looptijd van maximaal 60 maanden (5 jaar)
  • Nominale waarde per obligatie: € 5.000,-
  • Emissiekosten: 1% per deelname
  • Jaarlijkse aflossing: maximaal 20%

De rangorde obligatielening is achtergesteld tot de levering van de boot. Hierna krijgen deelnemers aan de betreffende fase het 1e recht van hypotheek.

Holiday boats image

Meer weten? Neem direct contact met ons op

Wilt u meer weten over het behalen van een aantrekkelijk rendement door te beleggen in boten van Dutch Holiday Boats? Neem dan contact met ons op via 076 205 52 11. U kunt ook een e-mail sturen naar info@dutchholidayboats.nl. U kunt natuurlijk ook het contactformulier op de website invullen.